Αρχικό μήνυμα απο
MYRTO SIMITZI
καλημερα! Διαβασα ολες τις απαντησεις σχετικα με την ερωτηση σας. Θα σας πω τη δικη μου γνωμη καθως ειναι η δουλεια μου(φτιαχνω ρακετες με ευρωπαικη πιστοποιηση και ενημερωνομαστε καθημερινα για πλεγματα και τεχνολογιες). Τα synthetic gut πλεγματα ειναι τα πιο οικονομικα πολυκλωνα και τα προτιμουνε οι περισσοτεροι για αυτο το λογο κυριως και μιας σχετικης αντοχης που εχουν παραπανω οσον αφορα το σπασιμο. Σαν αισθηση ειναι - αυτο που μου ειπαν οι περισσοτεροι πελατες μου - ξερο, οχι απο τα πρωτα παιχνιδια αλλα μετα απο λιγο ξεραινεται. Οποτε μπορει ως αντοχη να το φτανει το φυσικο εντερο αλλα απο αισθηση απεχουν πολυ. Αυτα που πλησιαζουν σε αισθηση ειναι τα multifilament αλλα θελει ψαξιμο για να δειτε ποιο αντεχει πιο πολυ σε υβριδικο και να σας βγει και οικονομικο. Για μενα αν θελετε μπορειτε να δειτε για το wilson sensation. Μαλακο, ωραιο σε αισθηση και δεν ειναι ακριβο για αυτα που δινει. Μπορειτε να το βαλετε σε υβριδικο με στρογγυλο ή με rough αν το βαλετε στις mains για να μην εχετε θεμα φθορας (κατα προτιμηση σιγουρα στρογγυλο, οχι πολυγωνικο γιατι κατα το πλεξιμο το φθειρει παρα πολυ οσο αργα και προσεκτικα και αν το κανουμε). Αν το βαλετε στις crosses, μπορειτε να το βαλετε με οποιο θελετε. Σιγουρα το στρογγυλο το φθειρει λιγοτερο απο ολα