-
Junior Member
Ιατρικό time out για κράμπες τώρα; αλήθεια; Και βλέπετε αυτές τις Μ*λ*κίες ακόμα;
EDIT 17:48: Μόλις είδα ότι πέρασε ο Ψέκοβιτς το Ιταλικό Ντόπερμαν. Ποιος είναι αυτός ο κύριος που χαλάει τη σούπα της ATP; Ακόμα να αποσυρθεί;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη konkalf : 30-01-26 στις 16:48
-
Junior Member
...ό 3rd man τελικά είναι ό Νόλαν ! ...it's a joke ! ...
-
Junior Member
Εδώ πήγε ο άλλος στην προηγούμενη συνέντευξη τύπου και τον ρώτησε πώς είναι να είναι στο σημείο της καριέρας του που ξανακυνηγάει τους 2 πρώτους Sinner/Alcaraz μετά από το ξεκίνημα της καριέρας του που κυνγγούσε Nadal/Federer.
Μιλάμε για τρελλό κόμπλεξ εναντίον του Djokovic.
-
Junior Member
-
Junior Member
...one-hander σάν τόν τσίτση είναι ό σών χόντκιν...old school...έτσι παίζω κι εγώ...τότε στά '80ς όλοι οί δασκάλοι αυτό ξέραν...
-
Junior Member
...σκανδαλωδώς ευνοείται ό ινφλουένσερ (λόλ) στήν "κλήρωση", σέ βάρος τών σοβαρών pro, πού δουλεύουν & κουράζονται & ξοδεύουν...πουλάει ακόμα ή "εικόνα" & τό "όνομα" οπότε τό σύστημα & οί διοργανωτές τόν πουσάρουν όσο μπορούν μήπως περάσει κανά γύρο...δέν είναι καί πολλοί οί ωραίοι, μέ τό μυρωδάτο μέ λαδορίγανη μαλλί, μέσα στό τούρ! ...ή μάζα θέλει "ωραία" ινδάλματα νά ταυτιστεί...κανέναν δέν θά μπορούσε νά κερδίσει από αυτούς στό main draw, ΙΣΩΣ μόνο τούς δύο πού παίζουν χαριστικά μέ WC πού τού έβαλαν...τώρα πώς κέρδισε τόν ριντερκνές στό ρόττερνταμ ήταν προφανές : ό γάλλος ήταν εκτός τόπου+χρόνου καί τού "χάρισε" τό μάτς...
-
Junior Member
...καποιανού τίς μπούκλες ζήλεψε αυτός ό αντρέϊ ό ρουμπλιώφ...λέτε νά βάζει κι αυτός λαδορίγανη απ' τόν παρνασσό ;;
-
Junior Member
...ή πιό σημαντική νίκη τής ζωής του !...διότι τού έδωσε τό φιλί τής ζωής !...ήταν νεκρός καί τόν ανέστησε ! ...πεθαμένος εδώ καί 4 χρόνια καί τόν έβγαλε από τόν τάφο ! ...ΙΣΩΣ σταθεί ή αφορμή νά ξαναασχοληθεί μέ τό τέννις ! ...νά ξαναπιάσει ρακέττα καί νά γυρίσει στίς προπονήσεις...νά τού δώσει ξανά κίνητρο νά επιστρέψει στό επάγγελμα !
-
Junior Member
...τό αποκλείω βέβαια νά συμβεί κάτι τέτοιο...άμα καλομάθεις στό αραλίκι κι είσαι καί πλούσιος, αποκλείεται νά ξαναρχίσεις τή δουλειά...δέν τόν ενδιαφέρει πιά τό τέννις & οί τίτλοι...τό πλάνο του είναι μέ συμετοχές στά τουρνουά, νά συντηρεί κουτσά-στραβά όσο μπορεί τήν "εικόνα" καί τό brand-name του πού πουλάνε γιά κάνα δυό χρόνια ακόμα, μέχρι τά τριάντα ώς journeyman, & μετά θά αποσυρθεί μετά βαΐων & κλάδων...άς είναι καλά ή λαδορίγανη & τά απανταχού κορόϊδα πού τόν κρατάνε στόν αφρό...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jazzu4ia : 19-02-26 στις 14:51
-
Junior Member
Εγώ αν ήμουν ο Στεφ, θα συνέχιζα να παίζω χομπίστικο τένις και να μοιράζω πόνο σε ζηλόφθονες Έλληνες και θα ξεκινούσα παράλληλα να τσεπώνω χρήμα σε διπλό Padel και Pickleball. Στα 45 μου, θα αγόραζα τη μισή Αττική και θα έκανα πίστα να τρέχω με την Aston Martin μου στους ιδιωτικούς πλέον δρόμους μου χωρίς δίπλωμα οδήγησης. Και πάρτους κάτω τους haters!
Δικαιώματα - Επιλογές