Σελίδα 20 από 20 ΠρώτηΠρώτη ... 10181920
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 191 έως 194 από 194

Θέμα: Stefanos Tsitsipas

Junior Member
    Μου 'στειλε φωτό ένας γνωστός από Dubai. Είναι η Pure Aero VS. Δεν έκατσα να ασχοληθώ παραπάνω να δω αν είναι η Aero 98 ή όντως η VS, γιατί πέραν του χρόνου που δεν υπάρχει ελεύθερος πολύς, μπορεί να είναι Pro Stock Mold και να ασχολούμαστε τσάμπα. Μπορεί να είναι ακριβώς και ίδιο layup με του Alcaraz. Θα δούμε τις επόμενες μέρες.

Junior Member
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Haris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν αραιώσει τις χορδές. στο backhand του σε άμυνα, το μπαλάκι θα περνάει από μέσα!!!
    Στην άμυνα το μονό μπακχαντ του Στέφανου είναι πολύ πίσω από Λάγιοβιτς και Μουζέτι. Στην επίθεση από λίγες φάσεις που έχω δει, ώρες ώρες πετάει κάτι winners από τα παλιά.

Το κακό είναι ότι δεν έχει και καλό backhand slice. Πετάει ένα βαθύ χαμηλό drop-shot, η μπάλα μένει χαμηλά, αλλά στέκεται πολλή ώρα στο ίδιο σημείο και δεν το φοβούνται οι αντίπαλοι. Πολύ μακριά σε σχέση με Dimitrov και Evans.

Έχουν γίνει και τα μπαλάκια του πεταματού πλέον. Εντάξει, δεν έχουν το θεό τους πλέον οι εταιρίες. Ευτυχώς κανά δυο τρεις μάρκες κρατάνε λίγο τα προσχήματα.

Έχει γίνει πολύ πιο αργό το τένις από τα μπαλάκια σε σχέση με 4-5 χρόνια πριν που ξεκίνησα να βλέπω πού και πού τένις. Άμα βλέπεις Zverev να παίζει με 15.9 κιλά / 16.9 κιλά καταλαβαίνεις τι σαβούρα ζμπρώχνουν πλέον οι εταιρίες.

Εδώ έβλεπα Κύργιο - Djokovic τελικό στο τέρμα αργό γρασίδι των Εγγλέζων και ήταν λες και παίζανε στο αργό Παρίσι!

...περιμένω εδώ τούς ειδήμονες νά μάς αποκαλύψουν μέ ποιά ρακέττα κέρδισε ό στέφ τό πρώτο του πεντακοσσάρι αλλά ακόμα τίποτα...

Junior Member
    Η πληροφορία που έχω είναι Babolat Pure Aero η "VS". Με την "VS" θυμάμαι ότι παίζε και ο Alcaraz και ο Rune, ενώ ο Aliaxeme παίζει με Aero Storm.

Μου στείλανε φωτό από το stringing room προχτές, πριν παίξει με Berrettini. Ήταν 3 Pure Aero 98, στη μέση 2 βαμμένες μαύρες Pure Aero (μου λέει, είναι VS) και δίπλα 2 Pro Staff.

Τώρα, το να μην είναι η "VS" και να είναι η Pure Aero 98, δεν το ξέρω ακόμα.

Πάντως, η Wilson στο Instagram δεν έχει ανεβάσει ακόμα κάτι για Τσιτσιπά, (ούτε η Babolat).

Σελίδα 20 από 20 ΠρώτηΠρώτη ... 10181920

Δικαιώματα - Επιλογές