Αρχικό μήνυμα απο
nikosTennis
Οσο για μένα, θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου, προκειμένου να μην καταστρέψω εγώ ο αδαής και ανόητος το παιδί μου (τενιστικά άλλά και γενικώς): θα το 'παραδώσω' σε έναν τέτοιο υπερφίαλο (βλ. _ανίκανο_ και παραμυθατζή) ελληνάρα προπονητή, που έχει πλήθος χρυσών μεταλίων από το...πρωτάθλημα τενις της Κάτω Ραχούλας, για να το καταστρέψει αυτός! Και θα συνεχίζω να ταϊζω και τους απατεώνες που κονομάνε σακατεύοντας το άθλημα με το να μην τηρούν τις _στοιχειωδέστερες προδιαγραφές_ του παιχνιδιού, όπως εξάλλου ταϊζω τόσες δεκαετίες τώρα και τους δυνάστες της χώρας μου (είτε αυτοί λέγονται 'πολιτικοί' είτε διορισμένα _σε χίλια πόστα_ άχρηστα κομματόσκυλα ή συνδικαλό-σκυλα είτε...είτε..είτε) που μου κουνάνε και αυστηρά και το δάκτυλο μέσα από τις βίλες και τα κότερα που τους εξασφάλισαν τα πρόβατα σαν κι εμένα, απαιτώντας να αφήνω την οικογένεια μου νηστική για να ταϊζω (και να προσκυνώ) αυτούς που κατέστρεψαν τη χώρα. Είτε άμεσα με το γνωστό ασύστολο πλιάτσικο, είτε έμμεσα λέγοντας στον έλληνα 'Είσαι ωραίος, είσαι όμορφος! Μην αλλάξεις! Εμείς σε αγαπάμε και δουλεύουμε για σένα. Ασε τη ζωή σου στα χέρια μας, όπως έκανες και μικρός με τη μαμά (ωραίο συναίσθημα, έ; Βολικό και ξεκούραστο...). Χαλάρωσε λοιπόν μπροστά στην χαζοκούτι σου, να δούμε ποιός θα φύγει από το 'voice' ή το...'big bother' και...δε βαριέσαι αδελφέ! Εξάλλου όσο πιο 'αγύμναστος' είσαι τόσο ευκολότερα θα σε 'γλεντήσουμε', όταν έρθει η ώρα...'