Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 8 από 8

Θέμα: Davis Cup 2025 - New ΟΑΚΑ

Senior Member Το avatar του χρήστη Simplicius
    Περιοχή
    Attica

Davis Cup 2025 - New ΟΑΚΑ

.
    Ρε παιδιά, από που και ως που ξεφύτρωσε ο Tennisnerd αγκαλιά με τον Τσιστσιπά στο ΟΑΚΑ;;
    Θα έλεγε κανείς ως hitting partner, αλλά έχουμε δει το τένις που παίζει... Οπότε ως τι;
    Είδε φως και μπήκε; Μήπως ο Kalf γνωρίζει;
    Να στείλουμε τον Kalf που είναι και δικό μας παιδί!
    Ο άλλος το δρόμο του για τη Μάλτα!

Junior Member
    Έχει πει ο Jonas ότι με την οικογένεια Τσιτσιπά έχει σχέσεις. Χτες πέτυχα story του Instagram ότι ήρθε Ελλάδα και ότι έπαιξε και με ένα παιδί-Έλληνα.

5 χρόνια που ασχολούμαι, όσο ασχολούμαι με το τένις, έχω καταλάβει ότι οι Έλληνες δεν θέλουν να "μεγαλώσουν" το άθλημα.

Δεν έχω δει ΕΝΑ βιντέακι να βαράει ένας μπαλιές με έναν άλλον σε κάποιο όμιλο, 1' λεπτό μάθημα ή κάποιο drill.

Μόνο κάτι φωτογραφίες κλασικά στο φιλέ. Δηλαδή, ερέθισμα προς τα έξω το ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ.

Κάτι λέει αυτό. Το γιατί συμβαίνει, δεν με απασχολεί, καθώς δεν δραστηριοποιούμαι στον χώρο. Δάσκαλος οδήγησης είμαι.

...εννοείται πώς ΔΕΝ πήγα...ίσως θά άξιζε γιά τόν σακελλαρίδη...όμως μέ τίποτα δέν γουστάριζα νά δώ τόν ινφλουένσερ-χομπίστα πού προσπαθεί να μάς πείσει ότι είναι pro καί έχει στόχο νά γίνει GOAT ! ...τό τέννις πού παίζει είναι άθλιο ! ...τόν πάλαι-ποτέ ελπιδοφόρο βίλντ τόν κέρδισε διότι καί εκείνος έχει αράξει...

Senior Member Το avatar του χρήστη Simplicius
    Περιοχή
    Attica
    .
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο jazzu4ia Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...εννοείται πώς ΔΕΝ πήγα...ίσως θά άξιζε γιά τόν σακελλαρίδη...όμως μέ τίποτα δέν γουστάριζα νά δώ τόν ινφλουένσερ-χομπίστα πού προσπαθεί να μάς πείσει ότι είναι pro καί έχει στόχο νά γίνει GOAT ! ...τό τέννις πού παίζει είναι άθλιο ! ...τόν πάλαι-ποτέ ελπιδοφόρο βίλντ τόν κέρδισε διότι καί εκείνος έχει αράξει...
    Φίλε μου, διακρίνω αυτοκαταστροφικές τάσεις...
    Όταν το show έρχεται στη γειτονιά σου και μπορείς να δεις top παίκτες με ένα 10ευρω, πας για σένα τον ίδιο, για το παιχνίδι που γουστάρεις.
    Ινφλουενσερ, ξε-ϊνφλουένσερ τέτοιο τένις δε βλέπεις στην Ελλάδα, παρά μια φορά τη δεκαετία.
    Η δε διοργάνωση (χώροι, πρόσβαση - είσοδος θεατών, κ..α) και το γήπεδο (δάπεδο, φωτισμός, μπάλες, κλπ) ήταν 10 φορές ανώτερα από την προηγούμενη φορά στο κλειστό του ΟΑΚΑ (που ήταν εντελώς άθλια οργάνωση σε όλα της).

...έ, τότε, θά τό σκεφτώ μήπως πάω στό τουρνουά τού νόλε...

...θαυμάζω τούς ανθρώπους πού είναι πιό ελαστικοί από μένα καί πιό ευέλικτοι καί αντέχουν νά βλέπουν τό τέννις τού τσίτση...εγώ δυστυχώς είμαι πολύ απαιτητικός καί δέν αντέχω...αντ'αυτού είδα ντέ μινόρ, κολινιόν, ντέ γιόνγκ, μουτέτ, νοϊμάγερ, μαχάτς, νταρντέρι...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jazzu4ia : 18-09-25 στις 12:15 Αιτία: !!!

...φιάσκο τό τουρνουά...κι έδωσα ό βλάκας 500 € γιά νά δώ τόν κοτσάνα & τόν λέσια...τούς πιό βαρετούς στό τούρ μετά τόν κορδόνια & τόν φρίτς...πρώτη καί τελευταία φορά...ποιός θά ξαναψωνίσει τού χρόνου μετά από τό φετινό φιάσκο...ούτε κάν τόν μέγιστο χομπίστα-ινφλουένσερ ( ό εξυπνότερος μετά τόν μπέκαμ ! )...θά δούμε τελικά τόν νόλε & τόν στάν σάν σέ ριπλέϋ...ξέρει κανείς τά seedings ??

...μάλλον θά τά δώσω κοψοχρονιά τά εισιτήρια καί θά δώ στήν τηλεόραση τό μέτς, πού έχει μπούμπη, μουτέτ, κομπόλλι, τόν ατμάν , όλο τό αφάν γκατέ...μ@λ@κί@ έκανα...τήν πατήσαμε...καλά νά πάθουμε αφού πιστέψαμε τούς πονηρούς τής show business αντί τούς κανονικούς τεννίστες...

Junior Member
    Εγώ στη θέση του, θα έσκαγα μύτη στο ΟΑΚΑ experience με το SP Panopoulos Chaos Zero Gravity Edition.

Δικαιώματα - Επιλογές