Μια που το βάθος είναι 60 cm ενώ η ρακέτα 70 ποιο ύψος απαιτείται;
Στάλθηκε από το M2101K7BG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξέρει κάποιος για αποστολή μιας ρακέτας με box now ποιο μέγεθος απαιτείται;
Μια που το βάθος είναι 60 cm ενώ η ρακέτα 70 ποιο ύψος απαιτείται;
Έχω βάλει και στο μικρό. Αν τη βάλεις διαγώνια μπαίνει - αρκεί να είναι κανονική σε μέγεθος (πχ όχι η Pure Drive+)
Στο μεσαίο θα είναι σίγουρα οκ;
Δεν αλλάζει κάτι σε ό,τι αφορά μικρό-μεσαίο-μεγάλο. Το ύψος αλλάζει μόνο.
Σε όλα τα λόκερ το πλάτος είναι 60cm και το βάθος 45cm. Άρα η διαγώνιος είναι 75cm.
Μια νορμάλ ρακέτα έχει μήκος 68,5cm.
Ευχαριστώ πολύ
τυλιγμένη σε νάυλον-φούσκες μπαίνει διαγώνια στο μεσαίο.
επειδή γίνονται πολλές τράμπες (από οδηγούς) στο boxnow, νομίζω είναι καλύτερα με 3-4 ευρώ και ελτα συστημένο. ο κίνδυνος για ρακέτα είναι πολύ μικρότερος.
.
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το "τράμπες". Προσωπικά έχω στείλει "εκατομμύρια" φορές με Boxnow χωρίς πρόβλημα.
Μια ρακέτα τυλιγμένη "στο σχήμα της" με νάιλον φούσκες (όχι σε κουτί) χωράει άνετα διαγώνια και στο μικρό μέγεθος.
Επίσης, με λίγο ψάξιμο στο web θα βρείτε κει εκπτωτικά κουπόνια για το Boxnow που κατεβάζουν ακόμη περισσότερο το ήδη μικρό κόστος.
Και το κυριότερο, γλυτώνεις το βάσανο και τους "κακούς τρόπους" των ταχυδρομείων και των courrier...
Eδώ έχει μείνει ένας υπάλληλος οπότε η επαφή είναι πλέον προσωπική!!!
Bάλε πόσες τράμπες θα γίνουν από ανατολική κρήτη για αργοστόλι (πραγματική ιστορία!) και θα καταλάβεις.
Αν είναι να στείλεις αθήνα - χαλκίδα την βάζεις και στο κτελ!
Εγώ προσωπικά για μία ρακέτα 150ο θα δώσω 3-4ο παραπάνω για να την παραλάβω και με κούτα.
Αν ο αγοραστής επιθυμεί βοχ νοw με 1ευρώ κανένα πρόβλημα! Του την βάζω και σε σακούλα S/M!!!