Μανο καλημέρα ! Στείλε μου το τηλέφωνο σου (είτε εδώ είτε στο 6985941066)
.
Διαθέσιμα προς πώληση ή ανταλλαγή λίγα τελευταία σετάκια πλέγματα (12 μ.) από κουλούρες που τελειώνουν.
2 σετ - Dyreex Match Power Spin 1.25 (polyester, ασημί, τριγωνικό με στρογγυλεμένες γωνίες, σκληρό, αδύναμο)
1 σετ - Dyreex Super Tour 1.25 (polyester, σομόν, στρογγυλό, μέτριο σε σκληρότητα και δύναμη)
3 σετ - Dyreex Solaris Spin 1.25 (polyester, lime, 6-γωνικό "στριφτό", μέτριο σε σκληρότητα και δύναμη)
3 σετ - Dyreex Black Rough 1.25 (polyester, μαύρο, στρογγυλό με "άγρια" υφή, μέτριο σε σκληρότητα και δύναμη)
3 σετ - Dyreex Powermax 1.25 (polyester, πράσινο, στρογγυλό, μαλακό, δυνατό)
1 σετ - Dyreex First Round 1.25 (polyester, μαύρο, στρογγυλό, σχετικά μαλακό και δυνατό)
3 σετ - Dyreex Whisper 1.25 (polyester, μπλε, στρογγυλό, μαλακό, δυνατό)
1 σετ - Signum Pro Hyperion 1.24 (polyester, ανθρακί, στρογγυλό, σχετικά μαλακό με μέτρια δύναμη)
3 σετ - Pro's Pro Hexaspin 1.20 (polyester, lime ή πορτοκαλί, 6-γωνικό, μέτριο σε σκληρότητα και δύναμη)
3 σετ - Pro's Pro Black Force 1.19 (polyester, μαύρο, στρογγυλό, μαλακό, με μέτρια δύναμη)
3 σετ - Pro's Pro Hexmulti 1.30 (multifilament, natural, 6-γωνικό, μαλακό, με μέτρια δύναμη)
3 σετ - Pro's Pro Hexaforce 1.30 (multifilament, λευκό, 6-γωνικό, μαλακό, με μέτρια δύναμη)
3 set (επιλογής σας) στα 10¤
Κάθε επιπλέον σετ +3¤
Αποστολή μόνο με Boxnow.
Επικοινωνία με PM ή στο simplicius92 [at] yahoo [dot] gr
.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Simplicius : 14-04-25 στις 11:18
Μανο καλημέρα ! Στείλε μου το τηλέφωνο σου (είτε εδώ είτε στο 6985941066)
Πρόεδρε σε Multifilament, μεγάλη διατομή, έχουμε τίποτα?
Φορτώστε Topspin Cyber Flash 1.25! Πάρα πολύ καλό. Το έχω παίξει δίπλα δίπλα με Diadem Elevate V2 και V3.
Καλημέρα. Υπάρχει Mayami Tour Hex 1.23;
.
τώρα 3 στο δεκάρικο παιδιά!
να βγάλουμε τον οβελία!
:d