Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 41

Θέμα: Tennis string reviews στο Instagram

Junior Member
    Μπορεί να είναι και marketing κόλπο φυσικά. Θα δούμε.

Μακαρι να ειχαμε στην Ελλαδα σοβαρο δικτυο για δοκιμες ρακετων απο τα μαγαζια. Αλλα δυστυχως ειμαστε μικρη χωρα και το κοινο οχι ικανο για να κανουν τα μαγαζια μεγαλα ανοιγματα

Junior Member
    Βρίσκεις 3-4 άτομα που εμπιστεύεσαι, σπάτε το ποσό για 1-2 ρακέτες που θέλετε όλοι να δοκιμάσετε διά 4 και τις παίρνετε και τις παίζετε όλοι και με box now τη στέλνεις και σε έναν από αυτούς τους άλλους 3 που μπορεί να μην είναι καν από την πόλη σου. Και να μην πουληθούνε μετά από 2-3 μήνες, πάλι κερδισμένοι θα είστε όλοι. Μην περιμένεις από κανένα μαγαζί τίποτα.

Εγώ δοκίμασα αρκετές ρακέτες με ουσιαστικά μηδέν έξοδα γιατί με εμπιστεύονταν αυτοί που μου τις στέλνανε ότι δεν θα πάθουν ούτε γρατσουνιά.

Junior Member
    https://carvesports.co/

Πλέον και αποστολές εκτός ΗΠΑ, για Ελλάδα λέει ότι βγαίνει στα 27¤.

Ναι, μιλάμε για Pro Drive Aero και Pro Staff προφανώς από Κίνα, από εργοστάσιο που φτιάχνουν και rebrandάρουν οι γνωστές εταιρείες.
    Οι ρακέτες που αγοράζουμε στα 250¤+ κοστίζουν λιγότερο από 25¤ το τεμάχιο στο εργοστάσιο στην Κίνα.

Η Carve ουσιαστικά πουλάει κάποια παλιότερα mold.

https://youtu.be/-VS0n7trpPg?t=120

Από ΗΠΑ ό,τι εισάγεται Ευρώπη έχει extra επιβάρυνση υπέρ Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν 24% στην retail αξία του προϊόντος + τελωνείο.

Εκτός... και αν την παραλάβει ένας που εμπιστεύεστε στις ΗΠΑ, αλλάξει κουτί και την στείλει ως "δώρο" με ετικέτα "gift - used tennis racket" και δηλώσει αξία κάτω από 22¤.

Μαπα το καρπουζι τελικα!!!

https://www.youtube.com/watch?v=UB-BPpgMOQw

Junior Member
    Όντως τραγική συμπεριφορά. Γενικά, πάει και η παπάτζα σύννεφο. Από τη στιγμή που όλα φτιάχνονται Κίνα, ακόμα και το Head Lynx Tour (made in Taiwan είναι), εγώ απλά αν είναι να αγοράσω καινούργια ρακέτα, θα την έπαιρνα, μόνο και μόνο που είναι διαφορετική από τις άλλες, όπως και κάτι πχ Prince RipStick, Synergy κτλ και Carve και Angell.

Εγώ κάνω διάλειμμα από το τέννις από τον Αύγουστο. Είμαι τρελά ξενερωμένος με τα πάντα γύρω από το τένις αυτή τη στιγμή.

Junior Member
    Παραγγέλνουν οι εταιρείες ρακέτες από τον Kινέζο με 10¤ - 15¤ max το τεμάχιο και στις πουλάνε 200¤+. Nταξ, όμως κάνουν και εκπτώσεις!

Designed in Austria, Made in China. Πάει η παπάτζα σύννεφο. Auxentic 2.0 copy paste η περιγραφή από υλικό της ίδιας εταιρείας 10 χρόνια πίσω. Βαριέμαι να μπω στη διαδικασία να το ξαναβρώ και να το ποστάρω εδώ το κείμενο που περιγράφει αυτές τις τεχνολογίες που στις αργές κινήσεις κάνουν τη ρακέτα να την αισθάνεσαι μαλακή, ενώ στις γρήγορες "stiffens up the throat area" κτλ κτλ.

Το 45 tecnology της Wilson = Zylon της Prince και της Head παλιά.

Μοιράζανε τώρα αυτό το μήνα δείγμα του 45 braid tecnology σε κάτι demo days και στελνω στον αλλον το ίδιο πλακίδιο που μοίραζε η prince για το zylon, και μου λέει "φίλε, είναι ακριβώς το ίδιο"

IMG_20241106_181101.jpg
    https://youtu.be/kkZ2zxwt8hQ
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη konkalf : 06-11-24 στις 18:12

Γιατι να ξενερωσεις με το τεννις; Οι ρακετες και τα πλεγματα δεν ειναι ο σκοπος του τεννις. Σε βοηθανε και ειναι ευχαριστο να βλεπεις κατι διαφορετικο αλλα καποια στιγμη καταληγεις σε κατι που σε βολευει και εστιαζεις αποκλειστικα στην τεχνικη, στα ποδια η στην στρατηγικη για να κερδισεις ματς. Ολα αυτα τα reviews ειναι για youtubers Που κερδιζουν χρηματα. Καποτε ακουγα τον tennis spin. Που μετα απο καιρο καταλαβα οτι δεν μπορει να χτυπησει ουτε μπαλακι και κανει reviews!!!

Πλεον δεν αγοραζω κανενα αλλο πλεγμα και θα ξοδεψω οτι εχω. Μεχρι και σε παπουτσια που ειδα ποια με βολευουν, αγορασα 4 ζευγαρια ιδια για να ασχοληθω σε 2 χρονια παλι και με αυτα...

Junior Member
    Ο Tennis Spin είναι καλός μόνο για να βλέπεις κανένα νέο προϊόν που βγαίνει και μέχρι εκεί.
    Επειδή έκατσα και έκανα πολύ ψάξιμο προς Κίνα μεριά, κάτσε μην αποφασίσει κανένας Κινέζος αύριο το πρωί να βγάλει καμιά μάρκα με ρακέτες και τους τελειώσει όλους σε μία στιγμή.

Isospeed, Kirschbaum και κανα δύο άλλες εταιρείες τις εκτιμώ γιατί τα φτιάχνουν όλα μόνοι τους και δεν κάνουν rebranding.
    Luxilon δεν την βάζω μέσα γιατί είναι τρελά ακριβή και ακολουθεί πτωτική πορεία. Θα τους φάει η Toroline όλους.

Ο κινεζος Εχει βγαλει παπουτσια η ρουχα η αμαξια που να αξιζουν Κινεζος για να βγαλει ρακετα και να κατακτησει την αγορα; Ασε που δεν εχει νοημα να το κανει αυτο. Πριν την toroline ηταν η restring και πιο πριν η gamma και πιο πριν καποια αλλη σιγουρα. Αλλιως πως θα πουλανε και τα δολια τα μαγαζια;;;;

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές